Odricanje odgovornosti

Informacije navedene na ( sajtu' ) su samo u opšte informativne svrhe. Sve informacije na Sajtu su pružene u dobroj nameri, međutim mi ne pravimo nikakve garancije niti garancije bilo koje vrste, izričite ili podrazumevane, u pogledu tačnosti, adekvatnosti, validnosti, pouzdanosti, dostupnosti ili potpunosti bilo kakvih informacija na Sajtu . NI POD KOJIM USLOVIMA NEĆEMO IMATI BILO KAKVU ODGOVORNOST PREMA VAMA ZA BILO KAKAV GUBITAK ILI ŠTETU BILO KOJE VRSTE NASTALE KAO REZULTAT KORIŠĆENJA SAJTA ILI OSLANJANJA NA SVE INFORMACIJE NAVEDENE NA SAJTU . VAŠA UPOTREBA SAJTA I VAŠE OSLANJANJE NA SVE INFORMACIJE NA SAJTU SU ISKLJUČIVO NA VAŠU ODGOVORNOST.

ODRICANJE ODGOVORNOSTI SPOLJNIH VEZA

Lokacija može da sadrži (ili vas mogu slati preko Sajta) veze ka drugim Veb lokacijama ili sadržaju koji pripada ili potiče od trećih lica ili veza ka Veb lokacijama i funkcijama u reklamnim natpisima ili drugim reklamama. Takvi spoljni linkovi se ne istražuju, nadgledaju ili proveravaju tačnost, adekvatnost, ispravnost, pouzdanost, dostupnost ili kompletnost od strane nas. MI NE GARANTUJEMO, ODOBRAVAMO, GARANTUJEMO ILI PREUZIMAMO ODGOVORNOST ZA TAČNOST ILI POUZDANOST BILO KAKVIH INFORMACIJA KOJE NUDE VEB LOKACIJE TREĆIH PROIZVOĐAČA POVEZANE PUTEM SAJTA ILI BILO KOJE VEB LOKACIJE ILI FUNKCIJE POVEZANE U BILO KOM BANERU ILI DRUGOM OGLAŠAVANJU. MI NEĆEMO BITI STRANA ILI NA BILO KOJI NAČIN ODGOVORNI ZA PRAĆENJE BILO KAKVE TRANSAKCIJE IZMEĐU VAS I NEZAVISNIH DOBAVLJAČA PROIZVODA ILI USLUGA.

PROFESIONALNO ODRICANJE ODGOVORNOSTI

Sajt ne može i ne sadrži pravne savete. Pravne informacije su obezbeđene samo u opšte informativne i obrazovne svrhe i nisu zamena za stručne savete. U skladu sa tim, pre nego što preduzeti bilo kakve radnje na osnovu takvih informacija, ohrabrujemo vas da se konsultujete sa odgovarajućim profesionalcima. Ne dajemo nikakve pravne savete. UPOTREBA ILI OSLANJANJE NA SVE INFORMACIJE SADRŽANE NA SAJTU JE ISKLJUČIVO NA VAŠU ODGOVORNOST.

ODRICANJE ODGOVORNOSTI ZA FILIJALE

Sajt može da sadrži linkove ka affiliate web sajtovima, a mi dobijamo affiliate proviziju za sve kupovine koje vi napravite na affiliate veb lokaciji koristeći takve linkove.

ODRICANJE ODGOVORNOSTI

Sajt može da sadrži svedočanstva korisnika naših proizvoda i/ili usluga. Ova svedočenja odražavaju iskustva i mišljenja takvih korisnika u stvarnom životu. Međutim, iskustva su lična za te određene korisnike i ne moraju nužno biti reprezentativna od svih korisnika naših proizvoda i/ili usluga. Mi ne tvrdimo, i ne treba da pretpostavljate, da će svi korisnici imati ista iskustva. VAŠI POJEDINAČNI REZULTATI MOGU DA SE RAZLIKUJU.

Svedočanstva na Sajtu se prosleđuju u različitim oblicima kao što su tekst, audio i/ili video zapis, a mi ih pregledamo pre nego što budu postavljeni.

Stavovi i mišljenja sadržana u svedočenjima pripadaju isključivo pojedinačnom korisniku i ne odražavaju naše stavove i mišljenja. Nismo povezani sa korisnicima koji obezbeđuju svedočenja, a korisnici nisu plaćeni ili na drugi način nadoknađeni njihovim svedočenjima.